Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en Ganesha Reizen deze informatie steeds zoveel mogelijk volledig, nauwkeurig en actueel probeert te houden, kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Tevens kan geen garantie worden gegeven dat de aangeboden diensten en producten altijd en tegen de aangeboden voorwaarden, beschikbaar zijn. Ganesha Reizen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website.
Daarnaast is Ganesha Reizen niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van het gebruik van informatie, verkregen van deze website.

Auteursrechten en eigendomsrechten

Het auteursrecht op de inhoud, de vormgeving, de programmatuur en het beeld van deze website komt toe aan Ganesha reizen en kunnen altijd en zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast en aangevuld.
Niets uit deze website mag worden gebruikt voor andere doeleinden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ganesha Reizen.

Links naar andere sites

De sites die op deze website als link zijn opgenomen staan niet onder beheer van Ganesha Reizen en zijn slechts opgenomen voor jouw gemak. Ganesha Reizen heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze sites van derden.