Cultureel Midden Java

cultureel_midden_javaIn deze Cultureel Midden Java reis maak je kennis met een groot aantal hoogtepunten van het eiland Java.

Je bezoekt ondermeer de wereldberoemde Borobudur tempel, de Prambanan tempel, en het mystieke Diengplateau. Je logeert in de gezelligste en meest culturele stad van Java. Je maakt een ritje met een andong (paard en wagen) over het platteland en door Javaanse kampongs en je maakt een plantage tour in de buurt van Salatiga.

Lees meer

Java en Bali anders

jb_andersIn deze reis maak je kennis met Java en Bali. Je reist over het gehele eiland Java, van de westkust naar het oosten en van noord naar zuid . Ook op Bali reis je van de noordkust , door het binnenland, naar de zuidkust. Op die manier krijg je een goede indruk van wat beide eilanden je te bieden hebben. Je maakt mooie wandelingen op vulkaanhellingen, door rijstvelden, langs tempeltjes en door dorpjes en je maakt kennis met de zeer vriendelijke bevolking.

Lees meer

Midden en Oost Java

midden_oost_java
Tijdens deze gevarieerde reis maak je kennis met diverse belangrijke bezienswaardigheden op Oost Java.
Je bezoekt een sultan paleis in Solo en de beroemde hindoeïstische Prambanan tempel. Je wandelt door een prachtig gebied op de helling van de vulkaan Gunung Lawu en over thee, rubber- en cacaoplantages. Je rijdt met een jeep door het imposante maanlandschap van de Bromovulkaan en je maakt een mooie jungle wandeling.

Lees meer

West- en Midden Java

west_midden_javaIn deze reis rijd je door het relatief drukke West Java. Je zult echter versteld staan over de rustige plekken waar je naartoe gebracht wordt. Naast enkele hoogtepunten die je niet kunt overslaan, zoals de Botanische Tuinen in Bogor, West Java en de Borobudur tempel in Midden Java, wandel je door mooie rijstvelden en bezoek je traditionele Sundanese dorpjes. Je staat boven op de rand van een imposante vulkaan, gaat zwemmen in de Javazee en je kunt een becak tour maken door afgelegen dorpjes op het platteland.

Lees meer