Bali Compleet

bali_compleet
Tijdens deze Bali reis kun je kennis maken met alle verschillende aspecten van het eiland Bali.

Je kunt wandelen door prachtige rijstvelden en langs de hellingen van vulkanen, je maakt een fietstocht langs traditionele Balinese dorpjes. Je brengt een bezoek aan diverse belangrijke tempels en gaat lunchen bij een Balinese familie thuis.

Lees meer

Bali Cultureel

bali_cultureelBali, het eiland van de Goden, is één van de paradoxen van onze tijd: een door en door traditionele samenleving die toch ongelooflijk vitaal is. Het eiland is gezegend door de natuur en wordt gedomineerd door een keten van hoge, nog dikwijls, actieve vulkanen , waarvan de Gunung Agung 3142m de hoogste, maar ook de heiligste berg is. Op Bali staan tienduizenden kleinere en grotere tempels, pura’s met evenzoveel tempelfeesten. Ieder woonerf heeft zijn eigen huistempels met schrijnen van vergoddelijkte voorouders. De grotere tempels zijn tempels voor de regio of voor het hele eiland.

Lees meer

Overwinteren op Bali

Sumatra Java Bali-374Lijkt het je leuk of gewoon heel prettig om zonnig te overwinteren daar waar de zon altijd schijnt? Denk dan eens aan overwinteren op Bali. Wil je 1 of meerdere maanden verblijven op een van de mooiste eilanden ter wereld, kijk dan snel verder op deze site en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die er op Bali voor uw zijn.

Lees meer