Groepsreis De Kleine Sunda-eilanden

kleine_sunda_eilanden_groepsreisDe Indonesische archipel bestaat in totaal uit meer dan 13.777 eilanden, waarvan er slechts 3.000 zijn bewoond. Ten oosten van Bali ligt Nusa Tenggara, ook wel bekend als de Kleine Sunda-eilanden: een aaneenschakeling van 566 eilanden, waarvan er slechts enkele zijn bewoond. Deze regio heeft een natuurlijke en culturele verscheidenheid die zijn weerga niet kent. Van Lombok tot Timor vind je witte zandstranden, kraakhelder water en prachtige koraalriffen.

Lees meer

Groepsreis Java en Bali anders

java_bali_anders_groepsreisDeze aparte en unieke groepsreis laat u op een andere manier kennis maken met de eilanden Java en Bali. Op Java reis je van het uiterste puntje van West Java naar het uiterste puntje in het oosten en doorkruis je het eiland van noord naar zuid . Je maakt een bijzondere tocht door het Ujung Kulon N.P. een stukje prachtig ongerept en onbekend West Java.

Lees meer

Groepsreis Kalimantan en bijzonder midden- en west Java

Pelabuan RatuDeze groepsreis begint in de wereldstad Jakarta. Vandaar vlieg je naar Centraal Kalimantan en maak je kennis met de jungle van het Nationaal Park Tanjung Puting. Je kunt hier alleen per boot komen en daarom vaar je deze dagen op een rivier boot, die tevens dienst doet als hotel, door het Nationaal Park Tanjung Puting, waar je op zoek gaat naar Orang-oetans en andere bijzondere apen, zoals de zeldzame neusaap.

Lees meer

Groepsreis Orang-oetans en Karbouwen

Sumatra Java Bali-46In deze groepsreis vlieg je van Jakarta naar Centraal Kalimantan waar je op een privéboot, die deze dagen dienst doet als hotel, door de jungle van het Nationaal Park Tanjung Puting vaart, op zoek naar Orang-oetans en andere bijzondere apen, zoals de zeldzame neusaap. In Banjermasin breng je een bezoek aan de drijvende markt, en vaar je langs de bijzondere huizen op palen, door de 'achtertuin' van de bewoners, een aparte belevenis.

Lees meer

Groepsreis Trans Sulawesi

Transsulawesi_groepsreisSulawesi, het voormalige Celebes, is een grillig gevormd eiland met een overdadige tropische natuur: regenwoud, dichtbegroeide berghellingen,imposante vulkanen, mystieke bergmeren, schitterende rijstterrassen, witte stranden, diepblauwe zee en prachtige koraalriffen. Op onze reis kom je het allemaal tegen. Daarnaast heeft Sulawesi een grote verscheidenheid in bevolkingsgroepen, met grote verschillen in culturele gebruiken. De bekendste culturen zijn de Toraja in het zuiden, met hun traditionele begrafenisrituelen en aparte Tongkonanhuizen en de Minahasa in het noorden. Ook de Bada vallei met de bijzondere beelden, de Togian eilanden met de Bajoe zeenomaden, het Tangkoko reservaat met de Tarsiers, kleinste aapje ter wereld en de prachtige koraalriffen bij Bunaken nodigen je uit.

Lees meer